Életmód, Videó

A kislányuk haldoklik – ekkor a kutyák olyat tesznek, melytől az egész családnak eláll a szava

loading...

Ez egy tragikus de megható történet is egyben egy kisbabáról, akinek agyvérzése volt és azóta két kutya el nem mozdult mellőle. nagyon különleges kapcsolat volt közöttük.

Gyakran mondják azt a kutyákról, hogy értik az emberek érzéseit és ha elolvassa ezt a történetet, akkor ez valóban így is van. Ezt gyakran a kutyák hatodik érzékének hívják. Mary és John Hall két kutyájának biztos hogy volt hatodik érzéke.

A pár legrosszabb rémálma vált valóra, amikor a kis öt hónapos kislányuknak, Nórának, agyvérzése volt.

1476861731

Ez természetesen rettenetes hír, de az orvosoknak volt sajnos még ennél is rosszabb híre, mely teljesen a feje tetejére állította a szülők életét. A kislány nem volt olyan erős, hogy kiheverje az agyvérzést és már csak néhány hete maradt hátra.

A szülők egyszerűen nem tudták felfogni mi történt, de volt még két másik családtag is akik szintén nem értették az egészet. A két kutyájuk, Grumpie és Gracie azonnal tudták, hogy valami nincs rendben. Nem is mozdultak el Nora mellől egy percre sem.

1476862040

Mintha a kutyák tudták volna, hogy valami történt. A kislány mindig vidám volt és mozgékony, az agyvérzés után más volt. Mivel a kutyák Norát már születése óta ismerték,  tudták, hogy valami nincs vele rendben. Egy percre sem vették le róla a szemüket.

1476862230

Sajnos időközben Nora elhunyt de biztos hogy nem fogják őt elfelejteni, mindenkire nagy hatással volt rövid élete alatt. Noráról és a két kutyáról szól az alábbi film.

Kérjük ossza meg ezt a története, ha Önre is nagy hatással volt.


loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...