Story

Kiközösítették az iskolában, ezért felakasztotta magát a 14 éves lány. Videó!

loading...

Saját szobájában vetett véget az életének egy 14 éves lány a múlt héten. Képtelen volt elviselni, hogy iskolatársai kiközösítették.

„A szavak igenis számítanak. A szavak fájnak. És ezek miatt a szavak miatt elvesztettük a lányunkat” – nyilatkozta összetörten a 14 éves Destiny Gleason édesanyja, Stephanie Clark. Az asszony meg van róla győződve: lánya azért vetett véget az életének, mert osztálytársai folyamatosan cikizték és támadták.

Mindez akkor kezdődött, amikor a család múlt nyáron a missouri-beli Warrenton városába költözött. Destiny – ugyan csupán szeretetre vágyott – önkéntelenül is egy kisebb lánycsapat célpontjává vált az iskolában, akik mindent megtettek, hogy pokollá tegyék a tini életét. Nem csak kiközösítették és elmondták mindennek, de egy alkalommal egy női nemi szervről készült fotóra ragasztották fel a nevét – és a képet szórólapként terjesztették az iskolában.

Destiny, aki sokáig igyekezett magát erősnek mutatni, két hete egy videót tett közzé Facebook-oldalán, amiben a megaláztatásokról beszél, április 19-én pedig verekedésbe keveredett azokkal a lányokkal, akik őt támadták. Az eset után a rendőrök bilincsben vitték el – a történtekről készült felvétel másnap pedig már az interneten keringett. Ez volt az utolsó csepp. A tini nem bírta tovább: szobájában felakasztotta magát – írja a Daily Mail.

akasztott

A szülők szerint az iskola is hibás: hiába jelezték többször is, miket kell lányuknak átélniük, az intézmény nem tett semmit, hogy a zaklatásoknak elejét vegye.

 


loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...