Story

A férj 31 évesen meghalt, hátrahagyva 8 gyermekét és feleségét – halálának oka rejtve maradt.

loading...

James Green mindig is apa szeretett volna lenni. Ezért mikor feleségével Chloe-val első gyermeküket várták, nagyon izgatott volt.

Mikor megszületett a második gyermek is, a brit pár úgy döntött, még szeretne gyereket.

Mindig, amikor Chloe azt gondolta, már elég gyerekük van, James rákacsintott és ezt mondta: ” Csak még egyet, Clo.”

1473315118

James egyszerűen imádta az apaságot. Cloe főállású anyuka volt, James pedig amennyire lehetett, foglalkozott a gyerekekkel.

James vitte őket iskolába és a legtöbb estét is velük töltötte. Nagyon kedves, energikus apuka volt, és úgy tűnt, egészséges is. Mikor a pár ötödik gyermeke is megszületett, egy bénulásos megbetegedéssel, Cloe elment az orvoshoz és fogamzásgátló spirált kért.

De mikor Cloe újra teherbe esett, James azt mondta, ez a sors keze. A párnak végül is nyolc gyermeke lett és ekkor azt mondták, most már valóban elég gyerekük van.

2015 december 4.én, 12 héttel azután, hogy az utolsó gyermekük is megszületett, életük egy csapásra megváltozott. Ébredés után Cloe észrevette, hogy James nem lélegzik.

Tragic father James Green died in his sleep leaving his wife Cloe Green and his 8 children. Cloe and James Picture: photo-features.co.uk Mobile: 07966 96672 email: jeremy@durkinphotoservices.com 41 Boat Dyke Rd Upton Norwich Norfolk NR13 6BL

Cloe és James fiatal tiniként szerettek egymásba. Már a kapcsolatuk elején James gyakran beszélt a gyermekvállalásról. Korán szerette volna kezdeni, mert nagy családot szeretett volna.

Cloe 17 éves volt, amikor először teherbe esett. Ez meglepetés volt, de ő és James is nagyon örültek első fiuknak, Leo-nak. Második fiuk, Levi születése után Cloe és James egyre biztosabbak voltak abban, hogy nagy családot szeretnének.

Két évvel később Cloe Oliverrel lett terhes. Első kislányuk, Megan, nem sokkal később született meg.

Tragic father James Green died in his sleep leaving his wife Cloe Green and his 8 children. Cloe and James with L-R Levi, Megan, Oliver,Leo Picture: photo-features.co.uk Mobile: 07966 96672 email: jeremy@durkinphotoservices.com 41 Boat Dyke Rd Upton Norwich Norfolk NR13 6BL

Ezután Miley született meg. Ő egy bénulásos megbetegedéssel született és speciális gondozásra volt szüksége. Mivel Miley ellátása nagyon sok munkát jelentett, Cloe és James úgy döntöttek, a család már elég nagy, Cloe pedig fogamzásgátlót kért orvosától.

Tragic father James Green died in his sleep leaving his wife Cloe Green and his 8 children. L-R,  Levi, Leo, Oliver, Megan Picture: photo-features.co.uk Mobile: 07966 96672 email: jeremy@durkinphotoservices.com 41 Boat Dyke Rd Upton Norwich Norfolk NR13 6BL

De a sors másképp döntött. Cloe ismét teherbe esett. “James azt mondta, ez a sors akarata.” -mondta Cloe. Nemsokára megszületett Lacey és Lexi, mindketten bénulásos betegséggel.

Tragic father James Green died in his sleep leaving his wife Cloe Green and his 8 children. Lacey with James. Picture: photo-features.co.uk Mobile: 07966 96672 email: jeremy@durkinphotoservices.com 41 Boat Dyke Rd Upton Norwich Norfolk NR13 6BL

Mint minden egyes terhességnél, James ezeknél is nagyon izgatott volt. De a pár eldöntötte, hogy nyolc gyermek elég lesz.

James nagszerű apa volt, minden egyes nap foglalkozott a gyerekekkel, ami rengeteg energiájába került. Bár Cloe főállású anya volt, James is igyekezett gyakran otthon lenni, hogy sokat tudjanak a gyerekekkel foglalkozni.

Tragic father James Green died in his sleep leaving his wife Cloe Green and his 8 children. Levi with James. Picture: photo-features.co.uk Mobile: 07966 96672 email: jeremy@durkinphotoservices.com 41 Boat Dyke Rd Upton Norwich Norfolk NR13 6BL

James vitte őket iskolába, majd elment dolgozni a kávézóba, mielőtt hazajöttek volna.”-mondta Cloe. Aztán leült velük játszani, olvasott nekik, egészen az esti lefekvés idejéig. Sok energiája volt.

12 héttel azután, hogy Elijah megszületett, képtelenség történt. Cloe és James elmentek aludni, ahogy szoktak………..

De James hajnali 4.30-kor felébredt és nagyon furcsán viselkedett. Felült az ágyban, de lebénult, nem kapott levegőt, szívinfarktust kapott és meghalt.

Tragic father James Green died in his sleep leaving his wife Cloe Green and his 8 children. Collagen with her eight children. Picture: photo-features.co.uk Mobile: 07966 96672 email: jeremy@durkinphotoservices.com 41 Boat Dyke Rd Upton Norwich Norfolk NR13 6BL

Cloe megpróbálta újraéleszteni férjét, mielőtt a mentők megérkeztek volna.

“Legszívesebben üvöltöttem és sírtam volna, de tudtam, hogy nyugodtnak kell lennem.”- mondta Cloe.

James meghalt, csupán 31 éves volt. Senki sem vette észre, hogy magas vérnyomása volt és szívbeteg volt, ami a magas vérnyomás miatt alakul ki.

Sok ember szenved ilyen fajta betegségben, anélkül, hogy tudnák. S mivel James nem járt rendszeres ellenőrző vizsgálatokra, bár ez a felnőttek számára javasolt, nem tudta, hogy ilyen betegsége volt.

Tragic father James Green died in his sleep leaving his wife Cloe Green and his 8 children. L-R  back. Leo, Megan,Levi, Oliver L-R  Front. Miley, Lexie, Lacey, Elijah  Picture: photo-features.co.uk Mobile: 07966 96672 email: jeremy@durkinphotoservices.com 41 Boat Dyke Rd Upton Norwich Norfolk NR13 6BL

James halála nagyon hirtelen jött és mindenki számára sokkot jelentett. Összegyűltek a rokonok, hogy Cloenak segítsenek, aki egyedül maradt nyolc gyermekkel.

“Legrosszabb pillanataimban el sem tudtam képzelni, hogyan boldogulok majd James nélkül. De akkor ránéztem erre a nyolc édes arcra és tudtam, hogy értük és Jamesért teszem.”- mondta Cloe.

Cloe nagyon összeszedte magát, ezzel is James előtti tiszteletét fejezte ki.

Tragic father James Green died in his sleep leaving his wife Cloe Green and his 8 children. Picture: Photo-features Mobile: 07966 967672 Email: jeremy@durkinphotoservices.com 41 Boat Dyke Rd Upton Norwich Norfolk NR13 6BL

Cloe azt mondja, ha visszagondol arra mikor James és a gyerekek együtt voltak, az jó érzéssel tölti el és erőt ad neki. “Mindennél jobban szerette az apai hivatást és engem is erősebbé tett, hogy meg tudjak birkózni a sok feladattal.”

Cloe a gyermekeivel együtt gyakran emlékezik vissza Jamesre, egyszerű de gyönyörű dolgokat kitalálva, például amikor lufikat eresztenek fel az égbe.

1473318598

Cloe azt mondja, James lelke mindig is hiányozni fog neki, de örül, hogy James kívánsága valóra vált és nagy családjuk lett.

A Green csoport nagyon sokat tesz Cloe-ért és a gyerekekért. Összegyűjtöttek például 10 000 dollárt többek között arra is, hogy a ház mellett a kertben egy szép játszótér készülhessen a gyerekeknek.

Cloenak gyakran olyan nehéz helyzeteket kellett megoldani, amit senkinek sem kívánunk, de mindez csak erősebbé tette őt.

Nagyon inspiráló látni, ahogy harcol a gyermekei jólétéért.


loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...