Vicces

Emberek, akiknek rosszabb volt a napja, mint neked!

loading...

Azt hiszed, rossz napod volt? Tévedsz! Nézd meg ezeket a szerencsétleneket, és rájössz, hogy te igazán szerencsés vagy!

Sokszor gondoljuk azt, hogyha rossz napunk volt, hogy csak velünk szúrt ki az élet, és mindig a legborzasztóbb, és egyben legbosszantóbb dolgok azok, amiket bevonzunk.

Pedig elég, ha megnézel másokat, és rögtön megváltozik a nézőpontod. Ezeknek az embereknek sokkal rosszabb volt a napjuk, mint neked valaha bármikor!

Ez az ismeretlen férfi feltehetően nem számított arra, hogy az emeleti padló fogja magát, és egyszerűen megszűnik alatta létezni. Pedig jelen esetben ez történt. A gerendák elértek, és megtörtént a baki.

legrosszabb-nap-1-31aba144d2

Nem csak újra kell burkolni majd, de még egy álmennyezet is kinéz. Csak győzze a melót, és reméljük, hogy van egy kis félretett pénze!

Egy iszonyatosan fülledt nyári napon valaki véletlen a kocsiban hagyta a gumicukorból formált kukacokat. Nagy hiba volt… De abban biztosak lehetünk, hogy még egyszer ezt a hibát már nem fogja elkövetni.

legrosszabb-nap-2-ba0d2670ff

Ugyanis biztosan több órájába telt, mire kisikált mindent jó alaposan, és közben szabadkozott, hogy soha többé nem hagy semmilyen olvadó dolgot az autóban.

Edward szemmel láthatóan nem áll a helyzet magaslatán. Vajon milyen érzés lehet neki, hogy nyerni ment be a műsorba, és a végén még ő lesz az, aki ráfizet? Ilyen egy igazi vesztes jellem?

legrosszabb-nap-3-c969e9a85d

Vajon a pódium mögött állva ő is azon gondolkodhatott, hogy ez nem volt túl jó ötlet?

Autótulajok figyelem! Ugye ezután a látvány után mindenki megtanulja, hogy a kólával óvatosan kell bánni a kocsiban? ha ugyanis úgy járunk, mint a képet készítő férfi, akkor befizethetünk egy jó kis kárpittisztításra.

legrosszabb-nap-4-8abe2d9f67

Egyetlen előnye az lehet, hogy a nyári melegben kellemes fenékhűsítőként használhatjuk az ülést, míg el nem olvad alólunk a jég.

Ha az aknakeresőben reggel így indítanánk, mi aznap nem mennénk sehová, mert az a nap már eleve el lenne cseszve. Nem tudjuk, hogy ehhez a találathoz mekkora „szerencse” kell, de aki megcsinálta, egy igazi lúzer lehet

legrosszabb-nap-5-aba898e78a

Egy olyan vesztes, aki még nálad is sokkal szerencsétlenebb. Szóval nyugi, egyáltalán nem vagy annyira gáz!

Ezt a remek szelfit a lány nem sokáig élvezhette. Bizonyára már te is észrevetted az ezerrel a szőke csajszi feje felé suhanó labdát.

legrosszabb-nap-6-b235d2ee90

Nem tudjuk, hogy mi történt a fotó elkészültét követően, de úgy sejtjük, hogy a csinos hölgy számára emlékezetes maradt ez a szelfi.

Égtél már le a napon? Kellemetlen érzés mi? Mikor mindened rákvörös, fáj, és pár nap múlva úgy vedlesz, mint egy óriás Anakonda az Amazonas közepén.

legrosszabb-nap-7-c131d0a440

Hát még milyen kellemetlen lehet, mikor mintát éget rád a lábadon felejtett kanál és tálka!

Ha a nap már nem lehetne rosszabb, akkor még a megrendelt, késve házhoz szállított pizza teteje is felragad a dobozra.

legrosszabb-nap-8-8dae2d5b6f

Ha imádod a pizzára szórt olvadó sajt ízét, és odavagy a látványáért, akkor ez külön sorscsapás lehet a számodra! De fel a fejjel, lesz még rosszabb is!

Igen, ennyire könnyű kizárni magad, ha ilyen típusú ajtód van. Az illetőnek ez a bravúros mutatvány úgy sikerült, hogy sietett, és nem oda figyelt, és a kilincsre akasztotta a kulcsot, majd bevágta az ajtót.

legrosszabb-nap-9-81afb92c4d

Ekkor jött rá, hogy lényegében kizárta magát. Ha önkizárással kapcsolatban akarsz tanácsot kérni, ő a szakértő!

Ha valakit magasra emelnek, és tériszonya van, az bizony berosál a látványtól! Így volt ez az egyik szurkolócsapat tagjával is, akire rájött a szapora, miközben a levegőbe emelték társai.

legrosszabb-nap-10-7b71086007

Néhányan időben észrevették a fospermetet, és riadtan próbáltak elmenekülni, mielőtt földet ér.

Ha eddig úgy érezted, hogy kibabrált veled a sors, akkor vélhetően eme képsorok megtekintése után már inkább érzed magad igazán szerencsésnek, mint igazi baleknak.


loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...