Story

Három vad oroszlán talál egy megvert lányt – váratlan dolgot tesznek mikor a lány elkezd sírni.

loading...

Ez a történet azt bizonyítja, hogy a “bátor mint egy oroszlán” egy nagyon találó kifejezés. Mikor egy 12 éves lány eltűnt  Etiópia fővárosából, Addis Abbebából 2005-ben, mindenki a legrosszabbra gondolt.

A hatóságok egy teljes héten keresztül keresték a lányt, de nyoma veszett. Később mégis sikerült őt megtalálni Bita Genes közelében. A legnagyobb meglepetés azonban az volt, hogy ki találta őt meg.

A lányt egy 7 fős férficsoport rabolta el, akikből az egyik azt akarta, menjen hozzá feleségül. A 12 éves lányt megverték és a legvalószínűtlenebb történt: 3 vad oroszlán mentette meg az életét.

1472272566

Az oroszlánok észrevették, mi történik és elkergették a férfiakat, akik elrabolták a lányt. Mikor a hatóságok megtalálták a kislányt, az oroszlánok már egy fél napja őrizték.

“Ott álltak és őrizték őt, aztán elmentek és otthagyták őt nekünk, mint egy ajándékot”- mondta Wondimu Wedajo rendőr a Fox News-nak.

A lányt, aki a négy gyermek közül a legfiatalabb volt a családban, természetesen sokkolták a vele történtek és sérüléseit a kórházban kezelték.

1472273186

Az oroszlánok hamar megjelentek amikor a dolog történt, de mindenki ugyanazt a kérdést teszi fel, miért nem támadták meg a lányt? A magyarázat az lehet, hogy az oroszlánok a kislány sírását és vinnyogását úgy vették, mintha kis oroszlánok sírnának s ez felkeltette bennük a védelmező ösztönt.

“Ha az oroszlánok nem mentik meg, akkor sokkal rosszabb is történhetett volna vele.”- mondta Wedajo.

1472273615

Mintha tudták volna az oroszlánok, hogy a lány bajban van és segítségre van szüksége.Az oroszlánok eltűntek, mielőtt bárki is megköszönhette segítségüket, de ezt a csodát soha senki nem fogja elfelejteni.


loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...