Story

Válás után a menyasszony eladja esküvői ruháját az eBayen. Hirdetésén minden jelentkező óriásit nevet.

loading...

Ez az angol hölgy, aki Chesterfieldben lakik, nemrég feltette esküvői ruháját az eBayre, hogy eladja. Azt, hogy mit írt a hirdetésbe, el kell, hogy olvassa:

Lent találja az eBay hirdetés szövegét:

Untitled

Szeretném eladni ezt az elefántcsont-fehér menyasszonyi ruhát. Ha eladom, az árából először is kifizetem a válásomat, mert a volt férjem azt rám hagyta.

Ez egy vállpánt nélküli ruha, hosszú uszállyal, amit az este folyamán rövidebbre is lehet venni. A ruha 6-os méret és én átszabtam, tehát a ruha jó annak aki 153 cm magas vagy kevesebb, magassarkúban, illetve annak aki szeretne a ruhán spórolni.

A hátán apró gombok vannak, de ez csak dísz, a ruha egy hosszú cipzárral zárható. Tehát nagyon könnyű felvenni, a sok szörnyű ruhával ellentétben, amit eddig láttam.

Mielőtt a ruhát azon a különleges napon felveszi, ki kell tisztíttatni, mert a ruhából árad az árulás illata. S azért is, mert a ruha alja egy kicsit koszos.

Nem volt időm arra, hogy kitisztíttassam a ruhát, mert egy kaland miatt a férjem úgy döntött, hogy véget vet a házasságunknak.

Szegény szüleim 2000 fontot fizettek a ruháért 2014-ben.

Untitled

A fátylamat is eladom (igen, ez igaz – ezen a nagy napon igazi hercegnő voltam) a ruhával együtt.

Sajnálom, hogy csak két fotót mellékelek, de mikor megtudtam, hogy férjem egy másik nővel lelépett, mindent megsemmisítettem/elégettem, melyen az ő szörnyű feje volt.

Ha Ön egy olyan ruhát szeretne, melyhez rossz emlékek és tönkretett álmok kapcsolódnak, akkor ez a ruha Önnek való! Remélem Önnek több szerencsét hoz, mint nekem, de ha nem így lesz, mindegy, – itt később el tudja majd adni!

Ha szeretne még többet tudni – a ruháról vagy a némberről akivel a férjem lelépett – kérem, vegye fel velem a kapcsolatot.”

A hirdetés, melyet egy kacsintással írtak, nagyon sikeres volt. 73 ajánlattétel után az ára most 65900 font!

Talán a válás okozta seb így egy egész picit jobban gyógyul, nem gondolja?

Kérjük ossza meg ezt a hirdetést barátaival, ha Ön is olyan jót nevetett rajta!


loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...