Story

Amikor a pincér meglátta az 500 dolláros borravalót, majdnem elájult. A mellé írt kedves üzenetből kiderült, miért kapta (fotó)

loading...

A vendég, egy fiatal nő a legolcsóbb, ízesített vizet rendelte, mégis hatalmas összegre kerekítette fel a számlát. Az oka megindító.

Amikor a 32 éves Kasey Simmons, a dallasi Applebee étterem egyik pincére kivitte a 37 centes számlát, még nem hitte, milyen csodás napja lesz. A nő a vízért ugyanis + 500 dollárt írt – és adott – a számlához. És egy kedves levelet.

OH1ktkqTURBXy81ZWI5Y2YyZTI5NDFlNDZkNmNiZjY2YTYxZDIxOTRmMC5qcGVnkpUDAADNAwzNAbaTBc0DFM0BvA

Történt ugyanis, hogy egy nappal korábban Kasey bevásárlás közben felfigyelt egy idős hölgyre, aki láthatóan nagyon szomorú volt. A többi vásárló elment mellette, de Kasey szóba elegyedett vele.

A hölgy nem mondta el, mi bántja, de a pincérnek sikerült jobb kedvre derítenie, beszélt arról, hol dolgozik, hogy telik a napja, majd minden áron ragaszkodott hozzá, hogy a pénztárnál ő fizessen helyette. „Csak 17 dollár volt, de ez nem a pénzről szólt, hanem arról, hogy megmutatja az ember valakinek, hogy törődik vele” – mesélte a férfi.

Másnap jött a fordulat, amikor az idős hölgy lánya felkereste Kaseyt. 500 dollár 37 centre felkerekített számla mellett a szalvétára írt kedves üzenetből Kasey megtudta, hogy az előző nap volt az idős hölgy férje halálának harmadik évfordulója.

zmjktkqTURBXy80YTY1N2FkM2VmYzE0MDJhM2YxOTBlMzdmNmNlMmQ2OC5qcGVnkZUCzQJsAMLD

„Az év egyik legszomorúbb napján szebbé tette az édesanyám napját. Ragaszkodott hozzá, hogy fizessen helyette. Azt mondta neki, hogy ő egy gyönyörű nő. Amióta apa meghalt, azóta nem láttam így mosolyogni.”

A vendég nem árulta el sem a saját, sem az anyja nevét. Csak tudatni akarta a pincérnek, hogy a gesztusa valakinek nagyon sokat jelentett.


loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...