Érdekes

Önbizalom, avagy így legyél igazán vonzó a férfiak szemében!

loading...

Ha szerelem, akkor az önbizalom a legfontosabb fegyver, minden más külsőség. Ha magabiztosságban hiányt szenvedsz, eljött az ideje, hogy megszeresd önmagad! A vonzalom alapvetően olyasmi, amit nem lehet színlelni, megjátszani. Mindennek ellenére nőként azt is tudnunk kell, hogy a férfiak figyelmének felkeltése olyan művészet, ami kiválóan tanulható. A szerelem és párkapcsolat felé vezető első lépés a flört, azonban nem az az érdekes kérdés, hogy mi következik a flört után, hanem az, hogyan jussunk el egy forró flörtig.

A tökéletes flört alapja az önbizalom
Számos nő küzd önértékelési problémákkal, ami a legtöbb esetben a média által közvetített nőideálnak köszönhető. Ha nem vagyunk elégedettek saját magunkkal, ha nem tetszik az alakunk, a testsúlyunk vagy a hajunk színe, itt az ideje változtatni! Az önbizalom az, ami megalapozza a megjelenésünket. Lehetünk bármilyen gyönyörűek és csinosak, ha nem vagyunk elégedettek önmagunkkal, akkor előre esett vállal, rejtőzködve fogunk megjelenni mindenhol – ez pedig a legkevésbé sem vonzó.

aid2310769-728px-Flirt-With-Your-Crush-(for-Girls)-Step-3

Szeresd magad és megtalál a szerelem!
Talán az egyik legnehezebb feladat kibékülni önmagunkkal. Vannak dolgok, amiket nem, vagy csak nagy nehézségek árán tudunk megváltoztatni magunkon. Ahelyett, hogy ezekre koncentrálnánk, foglalkozzunk azzal, ami megváltoztatható. Ha nem vagyunk elégedettek a combunk vastagságával, kezdjünk el edzőterembe járni vagy tornázni otthon, ha a hajunkkal csak a baj van, keressünk fel egy ügyes és kreatív fodrászt.

A fodrászra, manikűrre, kozmetikusra ne sajnáljuk a pénzt – havonta-kéthavonta egyszeri beruházás, ami már önmagában is megdobja és több lesz az önbizalom.

Ha mindezek hatására nem is történik semmi látványos, azonnali változás, garantáltan jobban érezzük majd magunkat a bőrünkben. A rendszeres testmozgás fitté, energikussá, mosolygóssá tesz, ruganyosabbá válnak lépteink, boldogabbnak érezzük majd magunknak.

Lásd meg magad!
Mindezzel együtt pedig adjunk magunkra. Szánjunk időt a reggeli öltözködésre, válogassunk bátran a ruhák között akkor is, ha csak a boltba indulunk. Alkalmanként jutalmazzuk meg magunkat apróságokkal, legyen az egy csinos póló vagy egy színes karkötő.

A legfontosabb pedig: mosolyogjunk magunkra a tükörben. Reggelente ha felöltöztünk, mérjük végig magunkat, ismerjük el, hogy jól nézünk ki, adunk magunkra. Ennek tudatában lépjünk ki az utcára, és húzzuk ki magunkat, mosolyogjunk! Ha mi elhisszük, hogy szépek és vonzók vagyunk, ha büszkék vagyunk saját megjelenésünkre, akkor a férfiak is észre fognak bennünket venni. Nekünk pedig nincs más dolgunk, mint a szemükbe nézni és rájuk mosolyogni!
Ha erre a néhány egyszerű dologra figyelünk, hamarosan önbizalommal telve érkezhetünk az első randira egy olyan férfival, akire eddig vártunk.

Te hogyan növeled az önbizalmadat egy borús, fáradt reggelen?

 

 

Forrás:eletvidam.net

 


loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...