Érdekes

Megereszkedett mell feszesítése házilag

loading...

Minden nő álma, hogy hibátlan, feszes mellei legyenek. Ez az állapot sok esetben tragikussá válhat, és az orvosok keze aláfekszenek a nők. Az évek múltával, szülés után és bizonyos életmódbeli szokásokkal sokat nyúlhat a bőr a melleken.

Néhány betegség, mint például az emlő daganat vagy a légzőszervi betegségek is okozhatnak mell megereszkedést. Ide sorolható még a dohányzás, a fogyás, az alkohol és a szénsavas üdítőitalok is. A mellek anyaga zsír, egyes krémek használatával ideiglenesen lehet feszesíteni a melleket, de hatásos és tartós eredmény mégsem érhető el. Az alábbi két módszer megment a plasztikai sebésztől, megkíméli a pénztárcád és természetes módon segít feszesíteni a melleket.

1037096

 

UBORKA ÉS TOJÁS SÁRGÁJA

Az uborka jellegzetes, bőr-tonizáló tulajdonságokkal rendelkezik, a tojássárgája pedig nagy mennyiségű fehérjét és vitamint tartalmaz, ami segít kezelni a megereszkedett melleket. Turmixoljunk össze 1 kis darab uborkát 1 tojás sárgájával és adjunk hozzá annyi margarint vagy krémet, hogy egy kenhető anyagot kapjunk. Kenjük be vele a melleket, és hagyjuk rajta 30 percig, majd hideg vízzel mossuk le. Heti egy alkalommal ajánlott megismételni a pakolást.

OLÍVA OLAJ

Masszírozzuk a mellbe az olívaolajat, ami egy nagyszerű stratégia, ha feszes mellekre vágyunk. Az olívaolaj hasznos a rák megelőzésében is, és bizonyítottan jótékony hatással van a bőrre is. Fokozza a bőr tónusát és összetételét. Tegyünk egy kevés mennyiséget a tenyerünkbe, és dörzsöljük addig, amíg meleg nem lesz. 15 percen átvégezzünk körkörös mozdulatokat a mellen, amit lentről felfelé ívelő mozdulatokkal tegyünk. Ezzel fokozzuk a vér áramlását, és heti 4-5 alkalommal nyugodtan megismételhető.

 

 

Forrás: eletvidam.net


loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...