Érdekes, Videó

Ez a nő feleségül megy egy tolószékes emberhez, és az esküvőjükön a legnagyobb meglepetésben részesül! Csodálatos!

loading...

Ezt az esküvőt sosem felejtik el a vendégek. A vőlegény meglepetése megváltoztatta az egész jövőjüket.

Kevin Taylor 13 évesen eltörte a lábát, amit másnál egy szokványos felépülési folyamat követ, azonban neki egy évekig tartó sorscsapás kísérte. Egy idegi rendellenesség alakult ki a lábában, amit RSD (Reflex Sympathetic Dystrophy) néven szólítanak. Az orvosa a legrosszabb RSD esetnek nyilvánította, amit valaha látott. 2009-ben romlott az állapota, így végérvényesen amputálni kellett a lábát.

A szerencsétlenség ellenére úgy döntött, hogy bátor, és pozitív marad. Barátai is tisztelték amit, hogy mindennek ellenére sohasem panaszkodott. Ezek után az agglegény élete örökre megváltozott.

Szerelem első látásra történt, amikor a jövendőbeli feleségével először találkozott. A kerekesszék? Mit sem számított a texasi lánynak. Egyik barátja így mesélte: „Megfordult a székével, és hirtelen fülig érő vigyorral nézett fel rá.”

Nem sokára úgy döntötte, hogy összeházasodnak. Kevin úgy döntött, hogy olyan meglepetésben részesíti menyasszonyát, amilyet ő kétségtelenül megérdemel.

A vendégek megérkeznek az esküvőre, mindenki felsorakozik a helyére, a menyasszonyt bekíséri az édesapja, és akkor a pap így szól: „Kérek mindenkit, hogy álljon fel!” És akkor Kevin feláll. A leendő felesége könnyekben tör ki, szóhoz sem jut. Akkor látja életében először járni a lelki társát, szerelmét.

Kevin hónapokig járt fizikoterápiára az esküvő előtt. A barátnője tudta nélkül fogott bele, és végül megtanult járni a protézisével. Kitartóan küzdött a fájdalmai ellenére, mindaddig a pillanatig, amíg a szerelme szemébe nézett esküvőjük napján.

 

 

 

 

Forrás:eletvidam.net


loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...