Érdekes, Videó

A Félelmet nem ismerő Sarah Lezito kétségkívül a Legjobb női Látvány Motoros, akit valaha láttam!

loading...

Ez a fiatal hölgy elképesztő. Nincs rá jobb szó, ami lefesse őt. Hívhatod tehetségesnek, vagy szakértő motorosnak, de a legmegfelelőbb kifejezés rá a káprázatos. Úgy irányítja a motorját, mint semelyik másik motoros, és a leglenyűgözőbb benne, hogy egy fiatal hölgyről beszélünk. Soha nem láttál még hozzá fogható kishölgyet.

Képes rá, hogy a hátsó keréken megtartsa az egész motort. Sarah Lezito eredetileg Franciaországból, Lomé városából származik. Egy francia lánytól pedig azt várná az ember, hogy csendes és érzékeny lelkű. Sarah azonban már kiskora óta ámuló tekintettel nézett a motorbiciklire, és mióta megszerezte a sajátját, már nem tud élni nélküle. Hogy többet megtudj róla, vagy több felvételt nézhess meg mutatványairól, látogass el a weboldalára.

Különböző gyártótól használ motorbicikliket, mégis azt mondja, nem az számít, hogy ki készíti a motort, csak az, hogy ki vezeti. Mindenesetre ebben igaza van. Minden elképzelhető módon képes megülni a biciklit, legyen szó arról, hogy fordítva ül rajta, vagy két kézen áll a gáztartályon. Nincs számára megoldhatatlan feladat, minden lehetséges trükköt képes megvalósítani.
Nézd meg a videót!

 

 

 

Forrás:eletvidam.net


loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...