Érdekes

A 8 hónapos terhes nő 2 órát állt a vonaton, mert senki nem volt hajlandó átadni neki a helyét a vonaton!

loading...

bAIktkqTURBXy83N2M1ZWNhYjc2MmVlY2E1YTVmYjg4NGUyNTNhZWRlYi5qcGVnkZMFzQMUzQMU

A terhessége végén járó anyuka felháborodva osztotta meg véleményét az interneten. A brit Southern Rail munkatársainak sztrájkja miatt a vonatok csak ritkábban, illetve jelentős késésekkel közlekednek, az utasok pedig csak zsúfolásig telt kocsikban utazhatnak.

A nyolcadik hónapban járó kismama máskor negyven perces útját több mint két óra alatt sikerült megtennie, közben pedig nem, hogy valaki átadta volna neki a helyét a vonaton, de egyenesen sértő megjegyzéseket is kapott.

Többször át is kellett szállnia, hogy végül bejusson a munkahelyére, ezalatt pedig senki még csak fel sem ajánlotta, hogy esetleg leülhessen a helyére. „Az emberek kerülték a tekintetemet, egyszerűen a földet nézték” – mondta.

PXPktkqTURBXy9hNTI4MjNiNzVmNjNmNWYxNmEzMjIwYmMxMjNjNzVkNC5qcGVnkZUCzQJsAMLD

mikor megkérdezte lenne-e valaki, aki mégis átadná a helyét, csak néma csönd volt a válasz, végül a majdnem két órásra húzódó út utolsó hat percében tudott lepihenni, amikor egy „úriember” hajlandó volt észrevenni. Sőt, olyan megjegyzést is kapott, hogy ha ennyire terhes, jobban tette volna, ha otthon marad, és nem jön el nyavalyogni.

Talán a sztrájk okozta stressz az utasokra is hatással volt, de sajnos minden nap találkozni hasonló esetekkel, és nem csak Londonban, de hazánkban is!


loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...