Egyéb

6 dolog, amit minden pasi akar szex közben

loading...

1. Beszélj csúnyán

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy kezdj el ordibálni undorító dolgokat, hanem azt, hogy néha lepd meg a párod néhány csúnya szóval. A férfiak ettől tudnak a legjobban beindulni szex közben. Nagyon sok nő szégyenlős ilyeneket csinálni, de vegyél bátorságot és próbáld ki. Hidd el, legközelebb már nem lesz ilyen nehéz.

2. Irányíts

Ha a férfi megkér, hogy légy te a főnök, akkor arra vágyik, hogy megmondd mit csináljon. Mondd el neki, hogy mire vágysz, milyen pozícióban szeretnéd folytatni a szexet. Először ez is nagyon furcsa lesz, de utána bele fogsz jönni.

3. Ajánld fel, hogy új pozíciót szeretnél kipróbálni

Hidd el, a párod nem csak azt a 3 pozíciót szeretné élete végéig csinálni, amit egyébként is szoktatok. Mondd el neki, hogy te nyitott vagy újabb dolgok kipróbálására.

4. Szerezz neki meglepetéseket

A férfiak szeretik, ha valami újat mutatunk nekik. Találj ki új dolgokat, amivel még jobban beindíthatod a fantáziáját. Puszilgasd, simogasd olyan helyeken ahol egyébként nem szoktad.

5. Engedd, hogy nézzen

Például miközben maszturbálsz. A férfiak nagyon szeretik nézni, miközben egy nő maszturbál. Ha szeretnéd, hogy igazán beinduljon, akkor ne engedd meg neki, hogy hozzád érjen vagy megcsókoljon.

6. Azt akarják, hogy pizzával etessük őket

Mert egy igazi férfi szereti a pizzát.


loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...