Egyéb

6 dolog az otthonodban, ami kivégzi a szexuális életed: nem is gondolnád róla

loading...

Ha kevesebbszer bújtok össze, az ezek miatt is lehet.

Hogy mennyi az annyi, ha szexről van szó, arról már sok kutatás és felmérés közölt adatokat, ám valójában nem egy optimális alkalomszám megadása a jó válasz, hanem az, hogy a szex a kapcsolatban mindkét fél számára jó és kielégítő legyen, és senkinek se legyen hiányérzete.

A félsz sokakban benne van, mi lesz, ha az együttlétek száma csökken, és sokan egyenesen bepánikolnak, ha átmenetileg kevesebbszer kerül sor szeretkezésre. Ezt persze több tényező is okozhatja, de amire sokan nem gondolnak, az nagymértékben közrejátszik a szexuális vágy meglétében vagy meg nem létében. Ez az otthoni körülmények hatása. Az alábbi galériából megtudhatod, mire és miért érdemes figyelni.

Mobiltelefonok

Nem mindegy, hol éjszakázik a telefon. Sajnos az okostelefon az egyik legnagyobb párkapcsolati méreg, ha az ágy közelébe kerül, útját állhatja a szeretkezésnek is.

A háló hangulata

Hiba, ha a hálóban csak egy funkciót betöltő szobát látunk. Nem véletlen, hogy a szép szállodai szobákban a romantika is hamarabb jön: a rendezett, kényelmes, esztétikus környezet vágycsalogató.

Emlékek a szobában

A különféle emlékek is távol tarthatják a szenvedélyt. Mind a gyerekkori tárgyak, mind az extől kapottak hátráltató tényezők. Ezeket jobb eltenni. Az előbbiek a gyermeki ént erősítik, az utóbbiak a múltat idézik vissza.

 

Családi képek

A család és a rokonok fotói nem jó, ha a hálószobában, az ágy közelében vannak, hiszen ez is visszavető erő lehet a huncutkodással szemben.

Az ágy szerepe

Két ember számára megfelelően széles ágy szükségeltetik. Sem a túl keskeny, sem a túl széles nem csalogatja a testi szerelmet. Előbbi a kényelmetlenség, utóbbi az egymástól távol való helyezkedés miatt.

Rendetlenség

Egy rendetlen lakásban, ahol szennyes hever a földön, ételmaradék romlik az asztalon, és bevetetlen az ágy, a szexuális vágynak eszében sem lesz felébredni.


loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...