Egyéb

BOROS LAJOS: DAGANATOK LEHETNEK A TESTEMBEN, ÉS KÉPTELEN VAGYOK HÍZNI. IMÁDKOZZATOK ÉRTEM

loading...

Nem kapott jó híreket a kórházban Boros Lajos. A legendás rádiósnak egyre jobban fogynak a vörösvérsejtjei, emiatt pedig daganatra gyanakodnak az orvosai.

Boros Lajos még január végén került kórházba. Akkor a szívével kellett műteni, kapott egy okos-pacemakert, ám kiderült, hogy nem csak ez volt a baj. A szívbillentyű-elégtelensége mellett cukros is, és egyre jobban fogynak a vörösvérsejtjei.

 
Sg1ktkqTURBXy81YTk3MzVjMmE2YmQwNGQ0YjY3ZWZhYmJlNTU5OTQ1YS5qcGVnkpUDAADNAxTNAbuTBc0DFM0BvA
– Csak úgy szöknek ki belőlem ezek a kis vörös elvtársak. Ennek az okát egyelőre nem lehet tudni, az orvosaim a tünetekből daganatra gyanakodnak. Nem mondom, hogy nem ijesztett meg az újabb diagnózis, de az nyugtat, hogy tudom, a legjobb kezekben vagyok – magyarázta a Ripostnak Boros Lajos, aki hozzátette, csak a biopszia eredménye után tudja majd meg pontosan, mivel áll szemben.

A rádiósra egyébként biztosan vár egy újabb műtét, ugyanis a szívproblémáira nem jelent végleges megoldást a pacemaker. Igen ám, csak ahhoz, hogy meg lehessen operálni, híznia kell, ez viszont nem igazán megy neki. Három hét telt el, és még egy kilót sem sikerült felszednie.


loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...