Egyéb

Hódi Pamela: “Az az igazság, hogy decemberben volt valakim!” – Interjú 2. rész!

loading...

Az elmúlt hetekben szinte nap sem telt el, hogy a neve ne bukkant volna fel a hírek között, mindez úgy, hogy igazából egy alkalommal szólalt meg.

Miután Hódi Pamela szakított Berki Krisztiánnal, sejteni lehetett, hogy kettejük “kapcsolata” számos érdekességet tartogat majd még a bulvárlapok számára. Pamelának a saját lábára kellett állnia, és egyedülálló édesanyaként megalapoznia az életüket lányával, Natikával. Berki Krisztián ez idő alatt nem csak a munkáit, a magánéletét is új alapokra helyezte, erőfeszítéseit pedig siker is koronázta. Szerelemre lelt, egy kecskeméti fiatal lány rabolta el a szívét.

A csillogás és a mindent elsöprő szerelem hátterében azonban mindenki szemet hunyt egy egyedülálló édesanya története felett: Hódi Pamela most a TWN.hu-nak adott exkluzív interjút, aminek első részében a Berkivel való kapcsolatáról és volt párja új szerelméről mesélt.

De nem csak erről: Pamela a lapunknak adott interjújában azt sem titkolta, az ő szívét is eltalálta ámor nyila, ugyanakkor rövidesen a bíróságra kell mennie, hogy rendezze a vitás kérdéseket lánya apjával. Akadnak bőven.

Interjú – 2. rész!

Hódi Pamela a TWN-hu-nak exkluzív interjút adott. Itt a második rész.

A szakításra visszatérve: anyagilag sikerült békében “elválni”? Nincs semmilyen követelés egyik fél részéről sem?

Hódi Pamela: De. Sajnos vannak anyagi nézeteltéréseink, amit egyelőre próbálunk megoldani. Az biztos, hogy én most egyedülálló anyaként csak magamra számíthatok, és azért dolgozom egy héten hét nap, hogy az elszámolási dolgainktól függetlenül megteremtsem a biztonságunkat a lányommal. A gyermekelhelyezés kérdésében bírósági tárgyalás vár majd ránk, decemberben adtam be a keresetet. Remélhetőleg minél előbb pont kerül ennek az ügynek a végére, mert Natika érdeke is ezt kívánja. Legyen rögzítve papíron, kinél mikor legyen Natkó, és akkor egyértelmű lesz a felelősség kérdése is, ha ne adj Isten bármi történik.


loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...