Egyéb

RENDKÍVÜLI HÍR! ALig pár perce jelentették be! TÉNYLEG AJÁNDÉKOT KAPNAK A KROMÁNYTÓL A nyugdíjasok Húsvétra! ITT AP PONTOS ÖSSZEG – mutatjuk mennyi plusz pénzre számíthat az ünnepek előtt!

loading...

RENDKÍVÜLI HÍR! ALig pár perce jelentették be! TÉNYLEG AJÁNDÉKOT KAPNAK A KROMÁNYTÓL A nyugdíjasok Húsvétra! ITT AP PONTOS ÖSSZEG – mutatjuk mennyi plusz pénzre számíthat az ünnepek előtt! >>>>

Az Idősek Tanácsa azt javasolja a kormánynak, hogy a közelgő ünnepek előtt ismét tízezer forintos Erzsébet-utalványt kapjanak a nyugdíjasok – jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért is felelős államtitkára kedden Budapesten, a tanács ülése utáni sajtótájékoztatón.

Bejelentést tett a kormány: ez minden nyugdíjast érintNovák Katalin – aki a tanács alelnöke is – közölte, azért indítványozzák az újabb utalványok kiosztását, mert szeretnék, ha minden magyar, így a nyugdíjasok is részesülhetnének a növekvő gazdasági eredményekből.Az államtitkár arról beszélt, hogy a gazdasági teljesítmény, az export, a bérek és a foglalkoztatottság növekedése jellemzi az országot.

Emelkedő pályára állt az ország gazdasága, a GDP-növekedés már kitartóan négy százalék feletti, az export pedig tavaly 8,4 százalékkal emelkedett, ami az elmúlt hat év legjobb eredménye. A munkaerőpiacon is pozitív tendenciákat látni, a munkanélküliség négy százalék alá csökkent, mindenki tud dolgozni, aki akar, és nőnek a bérek is – sorolta Novák Katalin.

Azt szeretnék, ha a gazdasági eredmények hasznát a nyugdíjasok is élveznék, ezért is kaptak tavaly kiegészítő nyugdíjemelést és nyugdíjprémiumot, valamint már két karácsony előtt tízezer forintos Erzsébet-utalványt– emelte ki az államtitkár.

Hozzátette, bíznak benne, hogy a kormány támogatja majd a tanács javaslatát, és ismét kaphatnak utalványt a nyugdíjasok.

1000_1_20180306_165554


loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...