Egyéb

20 dolog, ami izgatja a pasik fantáziáját, de nem merik megkérdezni

loading...

Hogyan, honnan, melyik, miért, mikor és mit? Kivel igen és mivel? Férfiakat kérdeztünk a szexről – kényes kérdések, amelyekre világos választ kaptak.

 

1. Elveszi a maszturbáció a nő kedvét a szextől?

Nem, sőt, éppen ellenkezőleg. Az önmagát kielégítő nő általában jobban ismeri a testét, és tudja, hogy melyek a legkellemesebb szexuális ingerek. Tapasztalatait tehát átültetheti a szexuális együttlétbe is.

2. Létezik szerelmi bájital?

Persze. Maga a szerelem – ekkor hág igazán tetőfokára a vágy. Illetve minél erősebb a partner szexuális kisugárzása, annál inkább vonzza a másikat. Az állítólagos bájitaloknak legtöbbször semmi hatásuk nincs, maximum afrodiziákumként funkcionálnak. Inkább igyatok meg az együttlét előtt egy-két pohár pezsgőt. Az erősen fűszerezett ételek szintén fokozzák a másik iránti vágyat.

3. Mi a legnagyobb vágygyilkos?

Egyértelműen a stressz. A lelkileg vagy testileg túlhajszolt ember szervezete kevesebb nemi hormont állít elő.

4. Miért csigázzák fel, majd hagyják magukra a nők a férfiakat?

A nők rendszerint szívesen hallanak kedves bókokat, ezért hamar belemennek egy kötetlen flörtbe. De attól még nem akarnak azonnal ágyba is bújni a fickóval.

5. Cirógatás, gyors numera, kemény szex – mit akarnak valójában a nők?

Általában mindent – de mindent a maga idejében. A friss szerelmesek bizonyára szívesebben becézgetik egymást, mint egy rutinos pár, amelyik hamar keményebb fokozatra kapcsol.

6. Rendjén való-e szexszel sakkban tartani valakit?

Természetesen nem. De hogy is szól a mondás? Szerelemben és háborúban mindent szabad… Többnyire a nők azok, akik némi szolgálatmegtagadással akarnak elérni valamit.

7. Miért színlelik a nők az orgazmust?

Mert azt gondolják, hogy meg kell felelniük a férfiak elvárásainak. A macsók ugyanis szívesen célozgatnak arra, hogy ők mennyire jók az ágyban. A nőknek egyébként nem kell minden alkalommal eljutniuk a csúcspontig, anélkül is lehet élvezetes számukra a szex.

8. Mikor a legerősebb a nők, illetve a férfiak nemi vágya?

Férfiak esetében röviddel ébredés után, a herék ugyanis ekkor termelik a legtöbb férfi nemi hormont (tesztoszteront). A nőknél a tüszőrepedés előtti időszak a legintenzívebb: ilyenkor legmagasabb az ösztrogénszint. No és persze mindkét nemnél az érzelmes előjáték után.

9. Mit tegyen a nő merevedési problémák esetén?

Semmiképpen ne támasszon teljesíthetetlen elvárásokat. A pénisz izgatása többnyire segít, krónikus merevedési problémák esetén azonban szakorvosi vizsgálatra van szükség.

10. Milyen hosszú a normális pénisz?

Olyan hosszú, hogy elegendő legyen jótékony hatása kifejtéséhez. Ehhez pedig néhány centiméter is elég. A hüvelynek ugyanis csak az első harmadában vannak olyan érzékeny idegvégződések, amelyek továbbvezetik az ingerületet. Más kérdés a látvány, amely szintén hozzátartozik az élvezethez. Igazából minden nő maga tudja a legjobban, hogy mi a legjobb neki.

11. Mennyi időre van szükség az orgazmushoz?

Férfiaknak általában néhány perc elég, de akár másodpercek alatt is képesek eljutni a csúcsra. Nőknél ez a folyamat lassabb, viszont gyorsabban tudnak egymás után többször elélvezni.

12. Mi a helyes reakció a partner új és szokatlan kívánságaira?

Ha megegyezik a te vágyaiddal, akkor fogadd örömmel őket. Ha viszont nem szívesen teljesíted az óhajt, finoman hárítsd el. Minden párkapcsolatban aranyszabály, hogy csak azt szabad, ami mindkét félnek örömet okoz. Persze nem árt, ha el is magyarázod kedvesednek, hogy miért utasítod el a kívánságát.

13. Miért rándulnak görcsbe a férfiak, amikor elélveznek?

Valamit valamiért. Gondolj csak bele: a sperma 40 km/óra sebességgel lövell ki.

14. Honnan tudja a férfi, hogy a nő elment?

A nő lélegzete szaporábbá válik, vöröses lesz a bőre, melle megduzzad, a bimbók megkeményednek, felállnak. Ha izgalmában még a szemét is lehunyja, akkor már célegyenesben van.

15. Miért ragacsos az ondó?

Mert sok fehérjét tartalmaz, az pedig, a tyúktojás belsejéhez hasonlóan, ragacsos anyag.

16. Létezik-e orgazmus nélküli magömlés?

Igen. Magömlés után – ha nem szűnik meg az izgalmi állapot -, gyors egymásutánban bekövetkezhet az ún. szárazorgazmus.

17. A férfi a hibás, ha a nő nem nedvesedik be igazán?

Mindig azon múlik, hogy a férfi miként izgatja fel a nőt. Aki kapásból be akar hatolni, az nagyot téved – mindig kell némi felvezető előjáték. Természetes okokból a nők csak ritkán szárazak, ilyen esetben segíthet a síkosító.

18. Mi köze van a mammaorgazmusnak az anyasághoz?

Az égvilágon semmi. A mamma a női mell latin neve. Akadnak nők, akik a mell izgatásától képesek eljutni a csúcsra – e képességnek semmi köze a mell nagyságához.

19. Létezik-e nőknél anális orgazmus?

A nők fele éli át anális szex közben az orgazmust. Közben ugyanis a csikló környékét is ingerelni szokták.

20. Féltékenyek-e a nők, ha a férfi maszturbál?

Megoszlanak a vélemények. Néhány nő tehermentesítve érzi agát, mások viszont megsértődnek, mert úgy gondolják, hogy a férfi elpocsékolja az energiáit.


loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...